Fotoalbum keukens


Keuken in zwarte laminaat in combinatie met houtstructuur.

Deze keuken met eiland is uitgevoerd in mat zwarte fingerproof laminaat, gecombineerd met deuren in houtstructuur en een composiet werkblad en spatwand. De zwarte vrijstaande Smeg frigo en zwarte spoelbak met bijpassende kraan maken het geheel af. De ingebouwde oven is van Siemens en de dampkap van Novy. Andere merken van huishoudtoestellen zijn ook mogelijk.


Compacte keuken met ontbijthoek.

Deze compacte keuken met ontbijthoek is uitgevoerd in wit hoogglans materiaal met werkbladen in laminaat. De apparaten zijn van Siemens.


Greeploze keuken met kookeiland.

Het materiaal dat voor deze keuken werd gebruikt is melamine in combinatie met werkbladen in “Black Zimbabwe” graniet. De spatwand is van melkglas. Het eiland heeft een oversteek van 80 cm dat dienst doet als ontbijthoek. De slanke dampkap is van Bauknecht en zorgt ervoor dat je nog een mooi zicht naar buiten hebt.


Romantische cottage keuken.

Deze romantische cottage keuken met retro kookfornuis is een pareltje om in te werken. De mooie dampkap en ingewerkte kasten maken het geheel af!


Witte keuken gecombineerd met houtstructuur

Deze keuken heeft een zee aan bergruimte. De voorraadkast bevat lades zodat je altijd een mooi overzicht hebt. De werkbladen zijn uit 1 geheel in composiet gemaakt en de gootsteen is ingewerkt. De huishoudtoestellen zijn van Siemens en de schuiven in het keukeneiland zijn elektrisch bedienbaar voor nog meer gebruiksgemak. De plafonds zijn verlaagd zodat er inbouwspots en luidsprekers ingebouwd konden worden.